top of page

Friskvårdsbidrag

Tillhör du en arbetsplats som använder sig av friskvårdsbidrag?

 

Visste du att din arbetsgivare kan bidra med upp till 5000:- årligen för att ge sina anställda möjlighet till hälsa och motion? Ditt friskvårdsbidrag kan användas till olika typer av friskvård. Bland annat behandling och yoga.

Fascia Care & Yoga Guru vill hjälpa dig att må bättre. Hör av dig så lägger vi upp en plan.

IMG_2603.heic

Yoga Guru & Fascia Care


Hos oss handlar det mesta om att ta hand om Fascian i vår kropp. Det gör vi via rörelser och stretchar i yogan och via vibrationer och manuella tekniker under behandling. 

Fascian blir påverkad av vårt mående och vårt mående påverkas av fascian. I fascian sitter många fler nervreceptorer än i musklerna. Har vi ont, har vi ont i fascian. 

ÖVRIGT

Få mer inspiration

Värdet av en frisk fascia

Fascia Care är en behandling just för fascian. Behandlingen sker med maskinen Atlasbalans M1 där en vågrörelse sätts igång genom fascian. Vågrörelsen sprids som ringar på vattnet. Stora områden kan på kort tid behandlas både brett och djupt. Behandlingen sker över hela kroppen då synsättet är att allt hör ihop, att vi inte är några separata delar. Kollagenfibrer struktureras, Hyaluronsyra vätskefylls och cirkulationen ökar med upp till 12 gånger.

Fascia, detta nätverk av kollagen och flöde i vår kropp, som är inblandad i allt vårt mående - fysiskt som känslomässigt. Vad är det som gör att yoga funkar så bra för just fascia? Vår fascia behöver ha rörelse i alla riktningar såväl som långa stretcher.

Fascia är det vävnadsnätverk som omger , stödjer och förbinder våra muskler, organ och skelett. Genom Yinyogan kan vi påverka fascian och ge den ett nytt liv. Genom att hålla positionerna en längre tid, får vi tid att verkligen sträcka ut, mjuka upp och vätskefyllda fascian för att få en ökad rörlighet och flöde.

DA833DE0-1229-4642-BAB8-2E5E9053BEDE.jpeg

Om du vill läsa mer om fascia finns en utmärkt hemsida som är en av världens största att handla om fascia. Den är svensk, faktabaserad och innehåller fler än 1000 olika forskarrapporter tillsammans med artiklar och kortare och längre infofilmer. Där ligger också länk till den intressanta ”Fascia podden”.

På Atlasbalans hittar du mycket om behandlingen jag utför och maskinen Atlasbalans M1 jag använder vid behandling. Själv är jag certifierad Fasciaspecialist & Swedish Fascia Vibes- terapeut från Atlasbalans. 

bottom of page