top of page

Friskvårdsbidrag

Tillhör du en arbetsplats som använder sig av friskvårdsbidrag?

 

Visste du att din arbetsgivare kan bidra med upp till 5000:- årligen för att ge sina anställda möjlighet till hälsa och motion? Ditt friskvårdsbidrag kan användas till olika typer av friskvård. Bland annat behandling och yoga.

Vi på Yoga Guru hälsar dig varmt välkommen att njuta av ditt friskvårdsbidrag hos oss. Hör av dig så lägger vi upp en plan.

IMG_2603.heic

Yoga Guru & Fascia Care


Hos oss handlar det mesta om att ta hand om Fascian i vår kropp. Det gör vi via rörelser och stretchar i yogan och via vibrationer och manuella tekniker under behandling. 

Fascian blir påverkad av vårt mående och vårt mående påverkas av fascian. I fascian sitter många fler nervreceptorer än i musklerna. Har vi ont, har vi ont i fascian. 

ÖVRIGT

Få mer inspiration

Vad vi kan erbjuda

Yin Yoga

Denna fantastiska praktik som kan utövas av ALLA. Yin Yoga kan enklast beskrivas som en lång stretch, en superstretch. Den ger dig ökad rörlighet, mental avslappning och många ökade hälsofördelar.

Yoga

Vi har morgonklasser och lunchklasser som passar de flesta. Eftermiddagsklasser efter förfrågan. Meditation, andningsövningar (pranayama) och yogisk sömn (yoga nidra) vävs ihop med de fysiska yoga positionerna (asanas). Det kanske låter krångligt men det är enkelt.

Fascia Care

En härligt skön behandling som motverkar smärta, ökar din cirkulation och rörlighet, minskar din stress och ger dig många andra hälsofördelar.

DA833DE0-1229-4642-BAB8-2E5E9053BEDE.jpeg

Om du vill läsa mer om fascia finns en utmärkt hemsida som är en av världens största att handla om fascia. Den är svensk, faktabaserad och innehåller fler än 1000 olika forskarrapporter tillsammans med artiklar och kortare och längre infofilmer. Där ligger också länk till den intressanta ”Fascia podden”.

På Atlasbalans hittar du mycket om behandlingen jag utför och maskinen Atlasbalans M1 jag använder vid behandling. Själv är jag certifierad Fasciaspecialist & Swedish Fascia Vibes- terapeut från Atlasbalans. 

bottom of page