top of page

Höststart

Hel alla,


Nu har jag varit nere i Båstad hela sommaren och verksamheten börjar sakta men säkert komma igång. Det är så roligt och jag trivs så bra på Hälsostudion.


Som ni vet har jag beslutat mig för att ge Båstad en chans över vintern i år. Det känns som det är på tiden att prova det efter att varit sommarboende här i 22 år.


Båstad

Jag har mitt härliga rum på Hälsostudion i Båstad. Jag har öppet för bokningar Måndag - Torsdag 10:30 - 12:30 samt 14:30 - 17:00 och fredagar 10:30 - 14:30. Jag är givetvis tillgänglig andra tider också och beroende på när, kan det komma en extra avgift. Jag kommer även ha några Yoga klasser på Hälsostudions höstschema.


Göteborg

Jag kommer med regelbundenhet att vara i Göteborg för gamla och nya kunder. Jag gissar jag kommer upp i 1-2 dagar var 14 dag på ett ungefär. Hör av er så bokar vi in något tillsammans.


Jag vill önska alla riktigt fina sensommardagar och en god start på hösten. Vi ses snart.


Med värme

Maria23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page