top of page

Hjälp tack!

Jag kämpar på med min bristande kunskap i att marknadsföra mig själv. All hjälp jag kan få emottages tacksamt.


Ni som är medlemmar och inte nyttjat er fria kod att komma och yoga. Kom!


Du som redan kommer, bjud med en vän. Alla som registrerar sig som medlem på hemsidan får alltid en pröva på gång utan kostnad eller förpliktelser. Har du fler du vill bjuda med? Ja men då ordnar jag ett tillfälle för dig och upp till 7 vänner. Kontakta mig så styr vi upp tillsammans.


En recension kan hjälpa oändligt mycket. Gå in och recensera mig på Google. Sök upp Yoga Guru på Google och ge mig några stjärnor och kanske till och med en kommentar. Om ni nu tycker jag gör något bra förstås, annars kan ni strunta i det 😉


Prata gärna om den lilla oasen mitt på Vasagatan. Där morgonyogan ger energi, Yinyogan är härlig och thestunden efteråt så mysig.


Och då har jag inte ens nämnt Fasciabehandlingen än. Vem har prövat? Ni som kommer och yogar, ni vet väl att ni kan betala med ert klippkort? En kort behandling är skön och avstressande. En 50 min behandling kan utföra underverk om man har ont någonstans. Fråga mig så hittar vi en lösning för just dig.


Jag är inte den säljande typen, men ibland behöver man hjälp och jag behöver hjälp nu. Tiderna är tuffa för oss alla. Men är det inte när vi är som mest jagade, stressade och har som mest ont, vi verkligen behöver ta hand om oss själva. För att orka helt enkelt och för att hålla ihop.


Ni som har det bra, visst skulle ni ändå ha nytta av en paus. Det är då ni kan stanna upp och uppskatta det ni har och uppleva konsten av att vara nöjd.


Alla är lika välkomna.


Tacksam

Maria


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page