top of page

Kaos till ordning

Hej alla,


Nu börjar det ordna till sig här på hemsidan igen och saker börjar falla på plats. Allt är precis som vanligt och samtidigt inte.


Yoga Gurus verksamhet flyter på precis som vanligt med Yin yoga måndagar och torsdagar klockan 19 samt Fascia Care behandlingar. Jag - Maria, är på plats precis som vanligt och Dixie hänger med hyfsat bra, precis som vanligt. Vi ser fortfarande fram mot myset efter klass med en thekopp i handen.


Så kommer vi till det som är nytt eller på gång.


Jag bestämde mig för att öppna upp studion för andra Yogalärare att hyra in sig i. Och nu händer det. Jag tycker det är så roligt.


Några extraklasser har kommit igång redan nu och flera nya är på gång inom det närmaste. Det som kommer vara så bra är att alla klasser kommer att gälla på samma klippkort. Det spelar alltså ingen roll vilken lärare eller vilken klass du går till, samma klippkort gäller. Hur bra som helst och bara att pröva på något nytt.


Det kommer finnas två olika typer av klippkort. Ett för korta klasser som är 45-60 minuter och ett klippkort som gäller för de längre klasserna på 75-90 minuter. De kommer att finnas som klippkort på antingen 6 eller 10 gånger. Under april månad har vi 15% rabatt på alla kort. Passa på!


Det ser lite annorlunda ut med bokningarna också. Ibland strulade mitt bokningssystem och nu när fler lärare blir inblandade så valde jag att flytta bokningen till bokningsappen Peach Fitness. Den går enkelt att söka och ladda ner Peach appen. När du väl laddat ner den är det helt okomplicerat att göra ett eget konto för att sedan lägga till Yoga Guru som favoritvärd. Klart för att boka en första gratisklass, betala per drop in eller köpa ett klippkort. Med flytten hit och de nya lärarna har jag även justerat mina priser. Det blir en glad överraskning för er, priserna har gått ner något.


Vad mer händer… Just nu kommer jag inte på något mer men det dyker väl upp. Om något är oklart, hör av er: Yoga Guru 0768-223434 eller hej@yogaguru.se


Hoppas vi ses snart!


Maria
23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page