top of page

När jag trodde kaoset var över!

Det var då det egentligen började...


Ibland blir det inte som man tänkt sig och inte som man planerat. Det har jag fått erfara den sista tiden. Men jag har en stark övertygelse om att allt blir som det ska. Även om jag inte riktigt var med på tvärvändningen den här gången.


Nåväl...


Ljuvliga Båstad, här kommer jag!


Jag flyttar ner till min sommarstad där jag spenderat så mycket tid de senaste 22 åren och jag är sjukt taggad. Ni kommer hitta mig i Hälsostudions lokaler på Hallandsvägen 21 i Båstad. Där kommer jag ha behandlingar och även hålla klasser. Jag är så glad att ha kommit i kontakt med Caroline och Mikael som äger och driver Hälsostudion. Tack för möjligheten. Jag är inte igång helt ännu, men snart...


Underbara, underbara Yoga Guru studio, min lilla skatt en trappa ner på Vasagatan. Och alla som slöt upp med nya tankar och ideer, precis innan allt tog en annan vändning. Ni är fantastiska! Emma, Malin, Vic, Anayah med flera som visade ett så stort intresse. Vi får fundera på nya projekt tillsammans i stället. Ni har alla sådana gåvor. Tack!


Jag kommer hänga i Göteborg en dag eller två, varannan vecka eller så. Ni som redan är fasciakunder hos mig, kommer att kunna komma precis som vanligt och behövligt.


Med det sagt, det ska bli en intressant sommar i Båstad och jag kommer självklart åka "hem" till Göteborg mellan varven.


Hoppas vi ses, antingen här eller där!


Med värme

Maria62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page