top of page

Nytt på Yoga Guru

Ibland dyker det upp saker jag vill dela med mig av. Vad händer i Studion och med behandlingarna. Intressanta länkar eller event som är på gång. Extrainsatta klasser eller gästlärare. Ja lite vadsomhelst kan dyka upp här. Titta in lite då och då för att hålla dig uppdaterad. Kommentera eller fråga gärna.


Den här gången vill jag dela med mig av en superintressant och bra hemsida. Den heter Fasciaguiden.se. Det är förmodligen världens mest omfattande sida som handlar om fascia och den är svensk. Informativt, nyfiket och proffsigt delar de med sig av allt som rör fascia. Med mängder av forskarrapporter och filmer ger den en helhetsbild av vad fascia är. Information finns för den som är helt okunnig till den som redan har en gedigen kunskap.


Gå gärna in och titta. Det jag kommer dela med mig av om fascia har förmodligen sitt ursprung från den här sidan.21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page