top of page

Har du testat yoga tidigare eller är det något helt nytt för dig? Kanske har du redan en regelbunden praktik. Oavsett vilket: Varmt välkommen till Yoga Guru!

 

Är du kanske stressad, otränad och stel? Perfekt! Här har du möjligheten att hitta smidigheten i dig. Eller fokuset, eller styrkan. Något som gör att det blir lättare att andas. Bara att få en lite rörligare kropp som inte tar emot och gör ont hela tiden gör underverk för välmåendet.

 

Kanske yogan kan ge dig samma upplevelse som den gav till någon i dåtidens Indien. Kanske kan den skänka din stressnivå och ge dig en stark och mobil kropp. För hey, är inte det något som vi alla borde unna oss?

 

Man kan gå på yoga och man kan leva yoga. Inget är bättre än det andra och båda bidrar till något.

IMG_2603.heic

Fascia, detta nätverk av kollagen och flöde i vår kropp, som är inblandad i allt vårt mående - fysiskt som känslomässigt. Vad är det som gör att yoga funkar så bra för just fascia? Vår fascia behöver ha rörelse i alla riktningar såväl som långa stretcher.

 

I den fysiska yogapraktiken rör vi oss fritt och sträcker vår kropp åt alla håll, vi fastnar inte i en repetitiv rörelse som låser vår fascia. Solhälsningar till exempel gör underverk för fascian.

 

Vår fascia behöver också en lång stretch. När vi vilar klibbar vår fascia ihop sig. Tänk dig en katt som sträcker på sig efter den sovit och sedan hur smidig den är i sitt rörelsemönster. Yinyogans långa stretchar gör underverk för fascian.

 

Yoga och Yinyoga har många fördelar för vår kropp och mest påverkas vår fascia. Och fascian påverkar allt…

70E49E0E-F382-4313-A3F3-5EA7236FE3FC.jpeg

Yoga Guru är en härlig liten studio i Göteborg, några få steg från Vasaplatsen. Det är nära till spårvagn, buss och parkeringar finns i närområdet. In på gården, till höger och en halvtrappa ner hittar ni lugnet mitt i city.

 

I studion är vi max 8 åt gången och du kommer hit ombytt, då vi inte kan erbjuda omklädningsrum och dusch. Hos oss börjar oftast dagen 07:15 med en morgonrutin och den avslutas ofta 20:30 efter dagens sista Yinyogaklass. Här har du alltid möjlighet att stanna kvar på en kopp the och lite gott häng.

 

Välkommen att kontakta oss för olika evenemang och colabs, privat eller företag.

All utrustning från Wear My Yoga & Yogiraj

bottom of page